Om oss

Vassdragsforbundet for Mjøsa med tilløpselver er en ideell forening som ble stiftet 31. mars 2003. Vassdragsforbundet  har sin opprinnelse i Mjøsovervåkingen som ble startet på begynnelsen av 1970-tallet som ledd i et landsomfattende statlig overvåkingsprogram på vannforurensning.
Odd Henning Stuen er daglig leder og har vært ansatt siden 1. mars 2005. Vassdragsforbundet leier kontorplass hos Fylkesmannen i Innlandet på Lillehammer.

Forbundet har nå 59 medlemmer, nærmere bestemt 20 kommuner, Innlandet fylkeskommune, Fylkesmannen i Innlandet, 3 vassdragsregulanter, 21 andre bedrifter, 4 interesseorganisasjoner og 9 støttemedlemmer.

Se Vassdragsforbundets reviderte vedtekter og Medlemsoversikt

Vassdragsforbundet har dette styret f.o.m. 30. april 2020:

Eirik Røstadsand, Vestre Toten kommune – styreleder (2 år) med vara Erik Evenrud, Gjøvik kommune

Kari Svelle Reistad, Hamar kommune – nestleder (1 år) med vara Ole Roger Strandbakke, Ringsaker kommune

Eldri Siem, Sel kommune (2 år) med vara Marit Svanborg, Lesja kommune

Trond Taugbøl, GLB (2 år) med vara Torbjørn Østdahl, GLB

Lars Aashammer, Biosirk Norge AS (2 år) med vara Harald Tømmerstigen, Strand Unikorn

Siv Barkald, TINE (1 år) med vara Inge Morten Haave, GLØR

Bjørnhild Kihle, Oppland Bondelag (1 år) med vara Lars Opsal jr., Hedmark Bondelag

Ole Morten Fossli, FNF Innlandet (1 år) med vara Morten AasFNF Innlandet

Mari Olsen, Innlandet fylkeskommune (1 år) med vara Hanne Thingstadberget, Innlandet fylkeskommune

Ragnhild Skogsrud, Fylkesmannen i Innlandet (1 år) med vara Thomas Smeby, Fylkesmannen i Innlandet